Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Teambaas van Robin Frijns: "Andere uitdaging en nieuw speelveld"

Uitgegeven door Wim Boekel • 23 januari 2021 09:01

Team WRT is al jaren actief in het GT- en toerwagenracen, maar dit jaar start een nieuw hoofdstuk voor de Belgische succes-equipe. Het team gaat in de LMP2-klasse van het FIA World Endurance Championship deelnemen. Teameigenaar Vincent Vosse is daarmee voor het eerst actief met een Oreca 07 in het prototype racen. Niemand minder dan Robin Frijns is een van de coureurs. Teambaas Vincent Vosse kijkt vooruit op de nieuwe uitdaging.

WRT Racing

“Sinds de allereerste dag van de oprichting van Team WRT, is het sportscar racen en de 24 uur van Le Mans een deel van onze droom en toekomstige doelen geweest”, aldus Vincent Vosse. “Het kan niet anders voor een ware raceliefhebber. Tot nu toe was er geen mogelijkheid om daar aanwezig te zijn met het niveau aan ambitie en de doelen die wij zoeken. Maar nu, na elf jaar is de tijd juist en past de mogelijkheid binnen onze strategie. Terwijl we volledig toegewijd blijven aan de verschillende GT-verplichtingen."

"Met dit LMP2-programma omarmen we een nieuw avontuur, welke we al lange tijd willen doen en net zo opwindend en vruchtbaar is als de voorgaande hoofdstukken in de historie van Team WRT. We benaderen deze nieuwe uitdaging met de grootst mogelijke motivatie en met veel nederigheid. We zijn een team met reputatie en hebben endurance ervaring, maar we weten zeker dat dit een andere uitdaging is. Een nieuw speelveld, waar we veel als team te leren hebben en alles te bewijzen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS