Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Rush to the Hyper - een droom van enduranceracen op topniveau, de Lamborghini SC63 is geboren om lang mee te gaan

Uitgegeven door Peter Vader • 1 maart 2024 13:08

De startstreep in Qatar is zowel het einde van een lange reis als het begin van een nieuw avontuur voor Lamborghini's eerste hybride racewagen, de Lamborghini SC63. Zijn reis om tot leven te komen begon twee jaar geleden. Het was als een droom die zich weefde door verschillende stadia, ontmoetingen, ideeen en mensen die samenwerken.

Lamborghini_IMSA_and_WEC_2024

En het wordt nu eindelijk werkelijkheid, met een LMDh Lamborghini van topniveau voor enduranceraces. Klaar voor de meest iconische uitdagingen, zoals de 24 uur van Le Mans en de 12 uur van Sebring. Lamborghini is er klaar voor om zijn historische debuut te maken in de meest competitieve endurance kampioenschappen ter wereld: het FIA WEC en de IMSA Sportscar Series. Dit weekend begint het avontuur in in Qatar. Zet je maar schrap. En geniet van de ongeveer 38 minuten durende video met de titel Rush to the Hyper. Een droom van enduranceracen op topniveau, geboren om lang mee te gaan:


Lamborghini_LMDh_Prototype1

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS