Advertising

RaceXpress.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende website op het gebied van autosport en karting. Dagelijks worden tientallen berichten geplaatst over de meest aansprekende klassen met nieuwtjes, geruchten, interviews, achtergrondverhalen en columns.

Door de breedte aan klassen, en de vele nieuwsberichten die dagelijks geplaatst worden, weten veel enthousiaste autosportfans de weg naar RaceXpress.nl te vinden. Dit betekent een interessante en brede doelgroep aan trouwe lezers.

Met dit gegeven hebben we voor onze adverteerders veel te bieden met een breed publiek aan bezoekers. Binnen het 'umfeld' Automotive zijn we marktleider in aandacht. Maximale aandacht als het gaat om gerichte exposure. Of onze adverteerders nu binnen dit segment opereren of gerelateerd en/of complementair zijn, we bieden meerwaarde!

Vraag ons naar de mogelijkheden en we komen met u in contact om de vorm, frequentie en aard van uw advertentie of campagne te realiseren. Wij bieden u met trots onze documentatie met ratecard aan om u te voorzien van de benodigde informatie.

Tevens willen we graag met u meedenken om elk creatief concept met u te vormen. We hebben niet alleen de mogelijkheid in adverteren maar ook kunt u denken aan Cross Media of andere activiteiten die binnen uw eigen campagne kunnen passen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over ons aanbod? Aarzel niet met ons in contact te komen en u zult verbaasd staan van de mogelijkheden.

Advertising | Media | Sales contact:
Patrick Keijer

Contactgegevens:
Telefoon : 020-4636000
Mobiel : 06-51623495
Mail : [email protected]

Babe-box

Xtra

COLUMNS