Karting • KNAF

Speciaal voor autocoureurs of karters met autosportambities: proef eens aan de Ford Fiesta Cup-auto en de Mazda MX-5 Cup-racer

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 februari 2020 06:59

Mazda MX5 Cup

Na de goed bezochte introductiedag op Circuit Zolder, volgt de tweede introductiedag! Een unieke kans voor karters met autosportambities of autocoureurs die eens kennis willen maken met de Ford Fiesta Cup-racer en de Mazda MX-5 Cup-racer! Op zondag 16 februari 2020 houdt V-Max Racing Management van Dick van Elk uit Breda; de organisatie van de Ford Fiesta Sprint Cup Nederland en België en de Mazda MX-5 Cup, in samenwerking met RaceXpress.nl de tweede introductiedag op het TT-Circuit Assen voor geïnteresseerden in de twee Cup-klassen. Zowel de Ford Fiesta Sprint Cup als de Mazda MX-5 Cup hebben zich inmiddels bewezen als twee spectaculaire raceklassen. Bovendien zijn deze klassen een uitstekende eerste stap vanuit de karts naar de autosport.

Mazda MX-5 Cup

Zo staan er in 2020 zes evenementen op het programma en wordt er voor het eerst geracet op het gloednieuwe Circuit Zandvoort met de nieuwe layout voor de Formule 1 inclusief de twee kombochten (bekijk hier de vernieuwingen) en op banen als Circuit Zolder, het TT-circuit van Assen en het F1-circuit van Spa-Francorchamps.

Ford Fiesta Sprint Cup Zolder

Enthousiaste reacties na rijden in Ford Fiesta en Mazda MX5 Cup!
De eerste introductiedag trok veel geïnteresseerden en de reacties na het rijden waren erg enthousiast en we zagen veel blije gezichten! Ook lieten met name de karters een goede indruk achter en toonden een goede wagenbeheersing!

enthousiaste reacties


Mazda MX5 Cup


Tweede introductiedag op TT-Circuit Assen op zondag 16 februari

Kom zondag 16 februari naar Assen en krijg alle informatie over deelname aan de Ford Fiesta Sprint Cup of Mazda MX-5 Cup. Bovendien staat de dag gepland voor taxiritten om mee te rijden met een professionele coureur of om zelf te rijden in een van de cup-auto’s. Rijders die in 2020 15 jaar of ouder zijn, zijn welkom. Neem dus je racekleding, overall, handschoenen, raceschoenen en helm mee. Kosten voor deelname aan deze dag zijn slechts 100 Euro.

Ford Fiesta Sprint Cup

De introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup van 16 februari op Circuit Assen ziet er als volgt uit:

Welkom paddock Circuit Assen:
Broodjes en koffie c.q. frisdrank staan klaar

presentatie
- V-Max Racing: Wie zijn wij?
- Info over Ford Fiesta Sprint Cup
- Info over Mazda MX-5 Cup
- Info over racelicentie
- Tips over zoektocht naar sponsoring
- Racekalender 2020

trackaction
- Taxiritten en meerijden met coureur
- Zelf rijden in Ford Fiesta Cup-auto en Mazda MX-5 Cup-racer
met instructeur

Mazda MX-5 Cup

Schrijf je nu in voor de introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 16 februari op Circuit Assen!
Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan een mail naar [email protected] en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

Meer informatie over deze officiële Nederlandse Kampioenschappen :

Ford Fiesta Sprint Cup

www.fordfiestacup.nl

Mazda MX-5 Cup

www.mazda-mx5cup.nl

Schrijf je nu in voor de introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 16 februari op Circuit Assen!
Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan een mail naar [email protected] en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS