Karting • KNAF

IAME Series Netherlands NK 2-takt IAME op het circuit van Raceway Venray

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 mei 2019 02:36

In het weekeinde van 1 en 2 juni gaan is de IAME SERIES NETHERLANDS – NK 2-Takt IAME voor het tweede event op het circuit van Raceway Venray. "We gaan samen met u een enerverend weekeinde tegemoet. We zien er naar uit om u te treffen en de deelnemers weer in actie te zien. We maken er een bijzonder evenement van met trainingen op vrijdag en TWEE VOLLEDIGE RACEDAGEN OP ZATERDAG EN ZONDAG! Beide dagen kennen een eigen huldiging en tellen ieder afzonderlijk mee voor het Totaal klassement 2019", zo meldt de organisatie.

Alle informatie - zoals reglementen, vademecum, inschrijfformulier, tijdschema, banden en verplicht tankstation - wordt voor u geplaatst als downloads op onze site www.nkiame.nl. Leest u deze informatie aub goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De klassen
- Mini-Parilla 60cc
- X30 Cadet 23
- X30 Junior
- X30 Senior (+Rookie)
- X30 Super Shifter (175 cc)

Extra Trainingsdagen
Info en tijdschema extra trainingen staan vermeld op de Facebookpagina en website van Raceway Venray www.racewayvenray.com;
- Vrijdag 31 mei van 10u tot 18u

Het tijdschema training vrijdag 31 mei wordt als download geplaatst op onze internetsite www.nkiame.nl. Er wordt deze dag in extra training voorzien voor de klasse Super Shifter. (de baanhuur voor vrijdag is inclusief stroom).

Huurmotoren
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie [email protected].

Banden
- Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door PDB Vlaardingen, http://[email protected].
- Er mag niet met eigen banden worden gereden.
- Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende IAME dealer. De lijst met dealers staat voor u klaar als download op onze staat.

Bijzonderheden algemeen
1. Op vrijdagmiddag zal aan het eind van de middag - zodra we zijn ingericht – de extra administratieve controle worden opengesteld;
2. Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2019; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd;
3. Op onze internetsite is een document geplaatst over het verbod op warmdraaien van de motoren. Leest u dit aub goed door; zie het tijdschema voor de warm-up tijden voor de klasse Super Shifter.
4. Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
5. Transponders zijn te huur via de organisatie.
6. Vergeet u aub niet om uw licentie/ouder-kind licentie mee te nemen.
7. Indien u nog geen rijders/monteurspasje hebt ontvangen en nog in het bezit bent van de pasjes 2018 verzoeken we u deze mee te nemen naar de administratieve controle.
8. De aankondigingen en wedstrijdverslagen worden gepubliceerd op http://www.racexpress.nl en http://www.kartlife.nl

Reservering races
U kunt voor de races reserveren via de volgende link: https://www.nkiame.nl/inschrijven/

Bijzonderheden paddock, stroom, horeca Venray
1. Er wordt door Venray in stroom voorzien. De stroomkosten voor het raceweekeinde, €20,00 worden bij de administratieve controle a contant bij u in rekening gebracht;
2. U kunt vanaf donderdag uw tenten opbouwen in de paddock. Neemt u contact op met de paddock verantwoordelijke alvorens uw tenten op te bouwen.
3. De hoofdpoort blijft ’s-nachts open.
4. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.
5. Er mag overnacht worden in de paddock.
6. Houdt u ruimtes vrij voor de toegang van hulpverleningsdiensten. Met name in de paddock gelegen achter de pit/garageboxen. De ruimte die vrij gehouden moet worden is aangeduid middels twee lijnen!
7. Het is strikt verboden om met karts in de ruimte gelegen achter de garages/pitboxen te rijden.
8. De kantine is op donderdag gesloten, op vrijdag geopend vanaf 09.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 08.00 uur.
9. Op zaterdag en zondag wordt in een friteskraam voorzien die op het terras van de kantine wordt geplaatst.

Warmdraaien motoren
Er mogen GEEN motoren worden warmgedraaid. Het is toegestaan om de motor te starten, maar deze moet dan ook meteen weer worden uitgezet.
Voor de klasse Super Shifter wordt de volgende uitzondering gemaakt: een half uur voor aanvang van iedere training en wedstrijd geldt een periode van 5 minuten waarin er mag worden warmgedraaid; uitsluitend bij ingang Parc-Fermé.

Legenda
Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn (provincie Limburg)
Telefoon: 0031478 513 100
Email: [email protected]

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS