Karting • KNAF

De KNAF zoekt snelle meiden! Doe mee aan het Girls On Track programma van de FIA

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 juli 2018 00:02

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud? Dan is de KNAF op zoek naar jou!
De KNAF organiseert twee selectiedagen voor het Girls On Track programma van de wereldautosportbond FIA. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en lijkt het je leuk om te karten? Dan kun je je hiervoor gratis aanmelden! Ervaring in de karting of autosport is niet vereist.

Girls On Track FIA

In Nederland worden er twee Girls On Track evenementen georganiseerd! En wel op zaterdag 21 juli in Lelystad en op vrijdag 17 augustus bij TT Junior Circuit in Assen. Aan het eind van iedere selectiedag worden de drie beste meiden gekozen op basis van snelheid en motivatie. Hoor je bij de top 3, dan maak je kans om in maart 2019 naar Le Mans in Frankrijk te gaan voor een driedaagse cursus van de FIA! Samen met alle andere meiden van de andere deelnemende landen leer je nog veel meer over karten en autosport. Daar zul je ook weer een selectie gaan rijden en de zes beste meiden mogen in september 2019 een demonstratie geven in Brussel.

�Nieuwe talenten laten schitteren� dat is het motto achter The Girls On Track. De FIA lanceerde in maart 2018, onder de vlag van Women in Motorsport, een tweejarig programma om meiden tussen de 13 en 18 jaar enthousiast te maken voor de kart- en autosport. In samenwerking met acht deelnemende autosportbonden worden er per land twee evenementen georganiseerd om meiden kennis te laten maken met karting door middel van een slalom evenement. Dit evenement is geheel gratis!

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring? Registreer je dan op: http://bit.ly/RegistrationKartingeventNetherlands en vertel uiteraard je vriendinnen of klasgenoten erover!

Volg ons op Instagram @thegirlsontracknederland en like ons op Facebook!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS