Karting • KNAF

STATEMENT: Afgelasting NK IAME Series Netherlands, Tillotson T4, BEKC: "Vanwege de door de overheid bekendgemaakte Covid-19 regels..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 oktober 2020 18:48

Het hing in de lucht na de persconferentie rond COVID-19 van regering Rutte van dinsdagavond, maar de gevolgen komen toch keihard aan voor diverse sporten, waaronder de kartsport! Zo wordt het komende NK van de IAME Series Netherlands, dat voor 17 en 18 oktober gepland stond op RaceWay Venray gecanceld.

AFGELASTING: IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME, TILLOTSON T4 SERIES NETHERLANDS, BEKC ENDURANCE KARTING 4TEAMS - EVENT VENRAY 17-18 OKTOBER

AFGELASTING: IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME, TILLOTSON T4 SERIES NETHERLANDS, BEKC ENDURANCE KARTING 4TEAMS - EVENT VENRAY 17-18 OKTOBER!

"Vanwege de door de overheid bekendgemaakte Covid-19 regels zien we ons helaas genoodzaakt om de voor 17-18 oktober op Raceway Venray geplande wedstrijd voor de IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME, TILLOTSON T4 SERIES NETHERLANDS en BEKC ENDURANCE KARTING 4TEAMS af te gelasten", laat de organisatie in handen van Casper Reinders en Ben de Feyter met pijn in hun hard weten. "Het is erg spijtig en wrang tegelijk. We hebben samen met de KNAF ons stinkende best gedaan om de wedstrijd doorgang te laten vinden. Het mocht helaas niet baten."

"Iedereen die ons een hart onder de riem heeft gestoken, super bedankt. We gaan hopelijk op naar Eindhoven op 7-8 november. We gaan ons er met de KNAF en mensen van de Landsard hard voor maken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS