Karting • KNAF

Introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup of Mazda MX-5 Cup op Circuit Zolder

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 december 2019 07:39

Mazda MX-5 Cup

Kom jij eens een Ford Fiesta Sprint Cup of Mazda MX-5 Cup aan de tand voelen?? Een unieke kans voor karters met autosportambities of coureurs die eens kennis willen maken met de Ford Fiesta Cup-racer en de Mazda MX-5 Cup-racer! Op donderdag 12 december 2019 houdt V-Max Racing Management van Dick van Elk uit Breda; de organisatie van de Ford Fiesta Sprint Cup Nederland en België en de Mazda MX-5 Cup, in samenwerking met RaceXpress.nl een introductiedag op Circuit Zolder voor geïnteresseerden in de twee Cup-klassen. Zowel de Ford Fiesta Sprint Cup als de Mazda MX-5 Cup hebben zich inmiddels bewezen als twee spectaculaire raceklassen. Bovendien zijn deze klassen een uitstekende eerste stap vanuit de karts naar de autosport. Zo staan er in 2020 zes evenementen op het programma en wordt er geracet op het gloednieuwe Circuit Zandvoort met de nieuwe layout voor de Formule 1 inclusief de twee kombochten en op banen als Circuit Zolder, het TT-circuit van Assen en het F1-circuit van Spa-Francorchamps.

Ford Fiesta Sprint Cup Zolder

Kom donderdag 12 december ook naar Zolder en krijg alle informatie over deelname aan de Ford Fiesta Sprint Cup of Mazda MX-5 Cup. Bovendien staat de middag gepland voor taxiritten om mee te rijden met een professionele coureur of om zelf te rijden in een van de cup-auto’s. Rijders die in 2020 15 jaar of ouder zijn, zijn welkom. Neem dus je racekleding, overall, handschoenen, raceschoenen en helm mee. Kosten voor deelname aan deze dag zijn 100 Euro.

Ford Fiesta Sprint Cup

De introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup van 12 december op Circuit Zolder ziet er als volgt uit:

11:00uur - 11:30uur: Welkom paddock Circuit Zolder in pitbox 34
Broodjes en koffie c.q. frisdrank staan klaar

12:00 uur start presentatie
- V-Max Racing: Wie zijn wij?
- Info over Ford Fiesta Sprint Cup
- Info over Mazda MX-5 Cup
- Info over racelicentie
- Racekalender 2020

13:00 uur trackaction tot 16:00 uur
- Taxiritten en meerijden met coureur
- Zelf rijden in Ford Fiesta Cup-auto en Mazda MX-5 Cup-racer
met instructeur

Mazda MX-5 Cup

Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan een mail naar [email protected] en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

Introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 12 december op Circuit Zolder!

Meer informatie over deze officiële Nederlandse Kampioenschappen :

Ford Fiesta Sprint Cup


www.fordfiestacup.nl

Mazda MX-5 Cup


www.mazda-mx5cup.nl

Schrijf je vandaag nog in voor de introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 12 december op Circuit Zolder!

Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan een mail naar [email protected] en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS