Formule 1

Opmerkelijk! Kimi Raikkonen: "Het zou zo maar kunnen dat ik nooit meer in de F1-paddock kom"

Uitgegeven door Bart • 9 januari 2022 09:02 • Print artikel

Kimi Raikkonen is nu bijna een maandje officieel met racepensioen. De 42-jarige Fin heeft zijn status op social media ook aangepast naar 'retired'. De wereldkampioen F1 van 2007 denkt na over zijn toekomst, maar weet nog niet zo goed wat hij wil gaan doen. Raikkonen heeft nu sowieso meer tijd voor zijn familie.

Kimi Raikkonen


In een interview met het Duitse Bild zegt Raikkonen dat hij mogelijk nooit meer in de Formule 1-paddock te zien zal zijn. "De tijd zal het leren, maar ik hield eigenlijk alleen van het rijden zelf. Niet van de wereld erom heen. Het zou zo maar kunnen dat ik nooit meer in de F1-paddock kom. De Formule 1 zelf was nooit mijn leven, er waren altijd andere zaken die ik belangrijker vond. Dat zal nooit veranderen."

"Ik ben niet gestopt omdat ik het niet meer aankon, maar ik heb betere dingen te doen dan in vliegtuigen te zitten en in hotels te verblijven", vervolgt Kimi Raikkonen, die samen kart met zijn zoon (VIDEO). "Ik weet nog niet wat ik nu ga doen en dat wil ik ook niet overhaasten. Mijn kinderen willen een hond, maar die knoop hebben we nog niet doorgehakt. Misschien is het genoeg dat ik nu weer meer tijd met ze door kan brengen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS