Formule 1

‘Nyck de Vries maakt de overstap naar de IndyCar-Series’

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 augustus 2023 10:09

Nyck de Vries werd enkele weken geleden weggestuurd bij het team van AlphaTauri. De Fries kreeg tien races de tijd om zich te bewijzen bij het Italiaanse team, maar presteerde niet overtuigend. Hij wordt sindsdien vervangen door Daniel Ricciardo. Volgens geruchten zit De Vries niet veel langer stil. Racer.com meldt namelijk dat hij een wellicht een overstap maakt naar de IndyCar-Series.

Nyck de Vries IndyCar

Na slechts tien races werd De Vries al de deur gewezen, maar misschien is het volgend jaar alweer tijd voor een nieuw avontuur aan de andere kant van de plas. De Vries heeft al ervaring in de IndyCar, zo testte hij vorig jaar voor het team van Meyer Shank Racing tijdens een testdag op het circuit van Sebring. De bron meldt dat hij in contentie is voor een zitje bij Andretti, maar ook Brendon Hartley, Jean-Eric Vergne, Oliver Askew, Sergio Sette Camara, Felipe Drugovich en voormalig teamgenoot Stoffel Vandoorne worden genoemd.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS