Formule 1

Logan Sargeant zwijgt over mogelijke vervanger bij Williams: “Ik doe gewoon mijn werk”

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 mei 2024 11:08

Logan Sargeant is ronduit teleurstellend aan het Formule 1-seizoen 2024 begonnen. Al dan niet door eigen fouten slaagde de Amerikaan er nog niet in om indruk te maken. De geruchten over een mogelijke vervanger nemen dan ook toe, maar Sargeant wil hier niet op reageren. Hij denkt dat hij in Imola dan ook gewoon in de auto zit.

#williams

Vorig weekend, tijdens de Grand Prix van Miami, kwam naar buiten dat Williams dispensatie bij de FIA had aangevraagd. Zij hebben dit gedaan voor het zeventienjarige talent Andrea Kimi Antonelli. In Miami dook de internationale pers naar Sargeant om te vragen of Miami zijn laatste raceweekend was. Op een vraag van Motorsport antwoordde hij dat dit niet het geval is: "Ik doe gewoon mijn werk zo goed als ik kan. Ik bedoel, in de eerste training in Miami voelde ik me meer op mijn gemak dan eerder dit jaar het geval was, en ik had het gevoel dat ik er direct bovenop zat.”

“Als ik kijk naar de races sinds Australië, dan heb ik het gevoel dat het qua snelheid relatief goed gaat. In Japan haalde ik er bijna alles uit. Natuurlijk was China teleurstellende, maar hier heb ik weer het gevoel dat ik het goede heb gedaan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS