Autosport Internationiaal Singleseaters • Formula Master

AR Motorsport test met Kelvin Snoeks in Formula Master

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 28 februari 2009 11:21

Het Nederlandse raceteam AR Motorsport neemt volgende week deel aan de officiële Formula Master-test in Valencia met de Nederlander Kelvin Snoeks en de Roemeen Mihai Marinescu. Het team runt één bolide gedurende de twee dagen waarbij de rijders elkaar afwisselen. Het is de tweede test sinds augustus 2008.

AR Motorsport test met Kelvin Snoeks in Formula Master

AR Motorsport is al sinds 2000 actief in de Formula Renault 2.0 en ziet de Formula Master-klasse als een ideale uitbreiding op hun activiteiten. Snoeks kent het team al goed doordat hij al eerder racete voor het team in de Northern European Cup Formule Renault 2.0. Marinescu reed vorig jaar voor het Italiaanse Pro Motorsport in de Formula Master waarbij hij het laatste evenement in Monza afsloot met een podiumplaats.

"We zijn trots om het Nederlandse team te verwelkomen in de klasse", zei Alessandro Alunni Bravi, algemeen manager van Formula Master. "Dit onderstreept opnieuw het internationale bereik van deze series."

"We kijken uit naar opnieuw een geweldig jaar voor Formula Master, met verbeterde TV-uitzendingen en twee evenementen tijdens de Formule 1-weekenden." Ook zijn de bolides verbeterd met enkele aerodynamische en softwarematige wijzigingen.

De tests van beging maart in Valencia betekenen de start van de voorbereidingen op het 2009 seizoen. Het kampioenschap start in het weekend van 17 mei in de Franse straten van Pau.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS