Formule 1

Sebastian Vettel weigert op te geven: "Wat heb ik te verliezen?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 oktober 2018 12:12 • Print artikel

SUZUKA - Sebastian Vettel weigert op te geven in de strijd om de rijderstitel in de Formule 1. De Duitser van Ferrari zag zijn achterstand op kampioenschapsleider Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Japan verder oplopen doordat hij slechts zesde werd achter de winnende Brit van Mercedes. Het gat tussen de twee kemphanen bedraagt nu 67 punten. Er zijn nog vier Grands Prix te gaan.

nullSebastian Vettel Ferrari Grand Prix Japan


"Het is moeilijk van waar we staan, maar wat hebben we te verliezen," zei hij. "We zullen alles geven wat we kunnen. Laten we eens kijken wat de volgende races brengen."

"Er zijn nog enkele belangrijke dingen die we kunnen begrijpen en leren over de auto. Het is duidelijk dat als de races op deze manier gaan, we er niks meer tegenin te brengen hebben, maar we proberen ons uiterste best te doen om te vechten en weerstand te bieden".

"Ik vind het heel inspirerend - je loopt in de garage en de jongens zijn allemaal heel fanatiek", zei hij. "Dat heeft zeker geholpen. Het zijn geen gemakkelijk weken geweest, maar de spirit in het team is onveranderd, ondanks de resultaten van de laatste paar weken."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS