Formule 1

F1-experts over Vettel-Verstappen: "Sebastian gaat dan met het vingertje naar Max wijzen, dat kan echt niet"

Uitgegeven door Stefan Kerk • 9 oktober 2018 10:28 • Print artikel

Allard Kalff en Kees van der Grint blikten in Slipstream terug op de Grand Prix van Japan en de prestatie van Max Verstappen daar. Ook reageerden ze op het inconsequente uitdelen van straffen en de incidenten waarin Max Verstappen betrokken was. Van der Grint wordt een beetje moe van de straffen en wil coureurs zien racen.

Max Verstappen versus Ferrari


Van der Grint hekelt de inconsequentie van de stewards: “De ene coureur snijdt de chicane af en dan is er niks van de hand. Vervolgens wordt iemand de baan afgedrukt waardoor hij de chicane mist en dan krijgt die wel een straf. Dat is gewoon heel vervelend.”

Ook liet Van de Grint zich uit over de clash tussen Verstappen en Vettel: “Ik heb het een tijdje geleden al gezegd: Vettel staat onder een enorme druk. Er is niet meer een harmonie binnen het team, mogelijk door het overlijden van Sergio Marchionne. Er ontstaan daar kampen. Je ziet nu dat hij fouten maakt die een viervoudig kampioen niet hoort te maken. Vervolgens gaat hij dan het vingertje naar Max wijzen, dat kan echt niet.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS