DTM

Verstappen.com coureur Thierry Vermeulen in actie tijdens DTM in Zandvoort: "Kwalificatie is de sleutel"

Uitgegeven door Bart • 23 juni 2023 15:30

Thierry Vermeulen kijkt enorm uit naar het DTM-weekend in Zandvoort. Op vrijdag komt de Verstappen.com coureur al in actie tijdens de trainingen. In zijn Ferrari 296 GT3 van Emil Frey Racing wil Vermeulen zich laten zien voor de Nederlandse racefans.

Thierry Vermeulen


"De tweede ronde van de DTM is mijn thuisrace in Zandvoort en ik kijk er enorm naar uit", zegt Vermeulen in zijn preview op de race op de F1-piste. "Ik weet zeker dat de sfeer fantastisch zal zijn. Het is mooi om weer hier te rijden na de GT Masters van vorig jaar. Dat was overall een goed weekend."

"Nu rij ik in een andere auto en bij een ander team, dus laten we afwachten waar we dit jaar staan. We hebben van Oschersleben naar Zandvoort hard gewerkt om wat technische issues op te lossen en de auto te verbeteren. Ook van mijn kant heb ik alles nagekeken en ik blijf pushen om stappen te maken. In Zandvoort ligt de sleutel in de kwalificatie. Het is een old school baan waar inhalen niet zo makkelijk is als op andere banen. Gelukkig hebben we nog strategische mogelijkheden met de pitstops. Dat speelt in Zandvoort een grote rol, net als de bandenslijtage. Hopelijk werkt dat in ons voordeel."

Thierry Vermeulen 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS