DTM

Verstappen.com coureur Thierry Vermeulen 'super enthousiast' voor DTM op de Norisring: "Geweldig circuit"

Uitgegeven door Bart • 5 juli 2024 08:01

Thierry Vermeulen maakt zich op voor het DTM-weekend op de Norisring. De 21-jarige coureur van Verstappen.com Racing rijdt dit jaar opnieuw in een Ferrari 296 GT3 van Emil Frey Racing. Vermeulen blikt vooruit op de komende dagen op de Norisring.

Thierry Vermeulen


"Ik ben super enthousiast om weer in de DTM aan de slag te gaan na drie weken vrij te hebben gehad, waarin we de tijd hadden om ons op te laden en ons voor te bereiden op de Norisring. Het is een geweldig circuit met veel DTM-geschiedenis, dus het is geweldig dat we hier terugkeren."

Vermeulen beleeft geen goede herinneringen aan de Norisring. "Vorig jaar hadden we hier een heel zwaar weekend waarin we het hele weekend met de snelheid worstelden, dus hopelijk komen we dit jaar sterker voor de dag. Het team heeft veel tijd besteed aan het verbeteren van de auto. Ik heb veel voorbereiding voor mezelf gedaan om te werken aan de dingen waar ik vorig jaar mee worstelde."

"De Norisring is echter niet ons sterkste circuit, dus hopelijk kunnen we goede punten scoren voor het kampioenschap. Ik kijk er naar uit, ook om alle fans te zien die naar dit geweldige circuit komen om te genieten van een leuk weekend."
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS