DTM

CIrcuit Zandvoort hengelt nieuwe deal met de DTM binnen: "Meer actie naar ons iconische circuit"

Uitgegeven door Frank Korsel • 10 juni 2024 07:44

Het Grand Prix circuit van Zandvoort blijft tot ten minste 2026, met een optie tot 2028, toneel van de enige DTM-race in Nederland. Afgelopen weekend vierde de DTM hun twintigste bezoek aan het Noord-Hollandse duincircuit en dit werd een groot spektakel voor de teams en de bezoekers. De organisatie van de DTM en het circuit zijn blij met de verlenging van het contract.

DTM Zandvoort

“We zijn blij dat Circuit Zandvoort nog minstens twee jaar op de DTM-kalender staat. Met zijn unieke karakter direct aan de kust wordt het FIA Grade 1-circuit en de thuisbasis van de Nederlandse Grand Prix hoog gewaardeerd door fans en coureurs. Door het succes van Max Verstappen in de Formule 1 is het enthousiasme voor de autosport in Nederland groot, waardoor ook de belangstelling voor de DTM toeneemt. Door de geschiedenis van de DTM heen heeft dit circuit altijd spectaculaire races georganiseerd, dus het past perfect in onze kalender”, begint Thomas Voss, directeur van ADAC Motorsport, tijdens het DTM-weekend in Zandvoort.

“Op Circuit Zandvoort zijn we verheugd de verlenging van onze samenwerking met DTM aan te kondigen. De afgelopen twintig jaar heeft de DTM spectaculaire race-ervaringen opgeleverd die fans hebben geboeid en de ware geest van de autosport hebben laten zien. We kijken ernaar uit om deze spannende reis samen voort te zetten en nog meer actie naar ons iconische circuit te brengen”, aldus Robert van Overdijk, CEO van Circuit Zandvoort.

DTM Zandvoort

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS