DTM

Weerbericht voor de DTM in Zandvoort: zon laat zich volop zien

Uitgegeven door Bart • 7 juni 2024 09:01

Dit weekend is het in Zandvoort tijd voor een spectaculaire raceshow. Het hoofdprogramma is de DTM met een race op zaterdagmiddag om 13:30 en zondagmiddag om 16:30 uur. Maar het voorprogramma kent ook fraaie races als de Porsche Carrera Cup Deutschland, de ADAC GT Masters en de Formula Regional European Championship by Alpine (FRECA). RaceXpress blikt vooruit met het weer voor de komende dagen.

DTM Zandvoort


Op vrijdag laat de zon zich volop zien en komt de temperatuur in Zandvoort uit op 16 gaden. De westenwind, kracht 3, zorgt voor een aangename temperatuur rondom het duinencircuit.

Op zaterdag is de zon ook te zien, maar ontstaan er gedurende de dag steeds meer wolken. De wind neemt iets toe en de temperatuur ligt met 14 graden iets lager. Tegen het einde van de middag is er een kleine kans van 30 procent op een buitje.

Op de laatste dag van het weekend wisselen zon en wolken elkaar af en lijkt het de hele dag droog te blijven. De temperatuur schommelt rond de 14 graden en de westenwind is opnieuw kracht 3.

Bekijk hieronder het weerbericht van Hart van Nederland - SBS6 voor de komende dagen:


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS