Autosport NL • Porsche Carrera Cup Benelux

NGT Racing keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux met een jong trio hongerig naar de kampioenstitel

Uitgegeven door Peter Vader • 5 april 2024 12:01

NGT Racing keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux met een jong trio rijders, die hongerig zijn naar de kampioenschapstitel. Het rijderstrio bestaan uit: #22Kobe Pauwels (B), #32 Robin Knutsson (S) en #92Benjamin Paque (B). “Met Benjamin, Kobe en Robin hebben we dit jaar drie coureurs met een groot potentieel, maar ook met verschillende achtergronden. Paque zal profiteren van zijn ervaring met de Porche Carrera Cup, Pauwels zal kunnen rekenen op een fijne snelheid, maar hij zal de subtiliteiten van de discipline en de Porsche 992 GT3 Cup moeten ontdekken en Knutsson zal deelnemen in de Porsche Carrera Cup Scandinavië en Benelux, en niet te vergeten de Porsche Sprint Challenge Zuid-Europa. Een trio dat laat zien dat NGT Racing jaar na jaar vooruitgang blijft boeken.” aldus NGT Racing-teambaas Marc Maton.

NGT Racing Porsche Carrera Cup Benelux 2024

Teammanager Lionel Hansen: “Eerst en vooral zijn we blij om weer een seizoen terug te zijn in de Porsche Carrera Cup Benelux”, aldus teammanager Lionel Hansen. Ons doel was om een team van zeer getalenteerde jonge coureurs samen te stellen, en met Benjamin Paque, Kobe Pauwels en Robin Knutsson zijn we zeer goed uitgerust! Onze ambities voor deze nieuwe campagne zijn duidelijk: de overall titel winnen met Benjamin, de Rookies-kroon met Kobe, en alles doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat het team opnieuw zijn stempel drukt op de Teams-hiërarchie. Actie!"

Kobe Pauwels
Kalender_Porsche_Carrera_Cup_Benelux_2024

Porsche_logo_Carrera_Cup_Benelux

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS