DTM

Mercedes-AMG Team Winward gaat op jacht naar de DTM-titel en presenteert zijn 2024-liveries

Uitgegeven door Peter Vader • 15 maart 2024 05:01

Mercedes-AMG Team Winward gaat in de toekomst met twee opvallende kleurstellingen op jacht naar de DTM-titel 2024. De Oostenrijker Lucas Auer zal optreden in de kleuren van de cult Mann-Filter Mamba en onder de teamnaam Mercedes-AMG Team Mann-Filter. De Mercedes-AMG GT3 van Maro Engel zal er ook voor zorgen dat de ster op zijn eigen bijzondere manier schittert. De auto van de inwoner van Monaco heeft een uniek ontwerp ter gelegenheid van het 130-jarig jubileum van Mercedes-AMG in de autosport.

Mercedes-AMG Team Winward DTM livery 2024 geel


“Ik ben blij om met Mann-Filter samen te werken en kijk er erg naar uit. Het giftige Mamba-ontwerp heeft zich in zeer korte tijd gevestigd in de autosportscene en is een echte publiekslieveling geworden”, zegt Winward Racing-teambaas Christian Hohenadel. Hij is ook blij met de jubileumkleurstelling: “Het feit dat Mercedes-AMG een van onze auto’s heeft uitgekozen als symbool van deze indrukwekkende mijlpaal is zowel een genoegen als een eer, en onderstreept de lange en nauwe samenwerking tussen Affalterbach en Altendiez. ” Ook smeermiddelendistributeur Ravenol, tevens een van de sterke partners van de DTM, blijft aan boord van het Mercedes-team.

Fans kunnen de dynamische ontwerpen voor het eerst in race-actie bekijken tijdens de seizoensopener, van 26 tot 28 april in Motorsport Arena Oschersleben.

Foto's: Mercedes-AMG Team Winward

Mercedes-AMG Team Winward DTM livery 2024 wit
Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS