Formule 1

Niet weer dezelfde fout in Formule 1 2019: "Ik denk niet dat ik mezelf zou vergeven als ik opnieuw..."

Uitgegeven door Peter Vader • 6 december 2018 16:05 • Print artikel

Romain Grosjean heeft erop aangedrongen dat hij zichzelf niet zou kunnen "vergeven" als hij in 2019 opnieuw slecht aan zijn Formule 1-seizoen begon, zoals hij in 2018 deed. De start van het seizoen van Grosjean werd ontsierd door incidenten en ongevallen, waardoor onzekerheid ontstond over de toekomst van de Fransman bij Haas.

Romain Grosjean

Grosjean slaagde erin 'op de golf te rijden' en een manier te vinden om opnieuw goed te racen in de Formule 1, en hij sloot het seizoen heel sterk af, waardoor hij een nieuw contract verdiende voor nog een seizoen bij Haas, naast zijn teamgenoot Kevin Magnussen.

Toen hem gevraagd werd wat hij deze winter moest doen om er zeker van te zijn dat hij een goede start had bij Haas, vertrouwde Grosjean toe: "Absoluut niet dezelfde fouten maken die ik dit jaar had. Ik denk niet dat ik mezelf zou vergeven als ik opnieuw zou beginnen seizoen zoals ik had. Ik heb absoluut veel geleerd dit jaar, ik heb begrepen wat er steeds is gebeurd. Ik herinner me de week voor de Duitse Grand Prix, toen ik mijn manager belde en ik tegen hem zei: "Ik ben terug! Nog voordat ik de auto bestuurde, zei ik: "Ik ben terug" en ik was ook terug. Het was alsof alles op de juiste plek viel en het was als 'fuck, this, this, this, this, and sort that out', en ik ging verder. Het was een geweldige ervaring: dingen die je niet eens beseft, kunnen je storen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS