Formule 1

LIVESTREAM IAME X30 International Final in Le Mans: volg de Nederlanders en Belgen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 oktober 2018 12:34 • Print artikel

Deze week zijn meer dan 450 karters vanuit de hele wereld in Le Mans, Frankrijk, waar de IAME X30 International Final wordt gehouden. Het evenement van het jaar kent alweer zijn zevende editie. Na het succes van vorig jaar en het groeiende aantal landen dat IAME Series organiseert, is de selectieprocedure verscherpt, waardoor alleen de beste coureurs van alle landen mee mogen doen aan de jaarlijkse finale.

IAME X30 International Finals

Er worden veel gevechten verwacht in het grote scala aan klasses: X30 Mini, X30 Junior, X30 Senior, X30 Master, X30 Super en X30 Super Shifter. Het worden 4 dagen vol met actie. Bekijk hieronder de livestream van IAME:100% Auto LIVE in Rotterdam Ahoy


Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag óf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-. Aan de deur wordt de prijs € 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS