Formule 1

Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix vergroot toeschouwerscapaciteit en lanceert Campus Pass voor 2023

Uitgegeven door Deni Volkers • 24 januari 2023 13:02 • Print artikel

MIAMI GARDENS, Florida - South Florida Motorsports (SFM), de organisatoren van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX hebben vanwege de grote vraag de capaciteit van het Miami International Autodrome voor het evenement van 2023 verhoogd, met uitgebreide tribunes, nieuwe hospitality suites en een vernieuwde Campus Pass voor toeschouwers met algemene toegang.

Miami GP

Gezien het succes van het uitverkochte evenement van vorig jaar, kondigden de organisatoren eerder aan dat er voor de race van dit jaar op 5-7 mei 2023 een uitbreiding met 3.000 tribuneplaatsen zou komen, waarmee het totale aantal op 56.000 komt. Als gevolg van de grote vraag worden de marquee features van 2022, zoals The Yacht Club at the MIA Marina en de Hard Rock Beach Club uitgebreid. Daarnaast hebben de organisatoren 61 nieuwe hospitality suites en twee nieuwe luxe clubruimtes toegevoegd, The Vista at Turn 1 en The Boathouse at MIA Marina. Voor 2023 zal een gloednieuw permanent Formule 1® Paddock Club-gebouw meerdere verdiepingen beslaan naast het Hard Rock Stadium en een ongeėvenaard uitzicht bieden op de pitlane en de start/finishlijn, met luxe horecaruimten en uitstekende catering met dank aan DO & CO.

De laatste algemene toegangskaart, een verbeterde 3-daagse Algemene Toegang Campus Pas, die vandaag in de verkoop gaat, zal meer fans in staat stellen om Formule 1® en de cultuur van Miami te ervaren door middel van toegang tot unieke locaties rond de locatie. Dit omvat verhoogde uitkijkplatforms op Trackside Lane - gelegen tussen Turns 8 en 10 en toegang tot de Official F1® Fan Zone, inclusief racesimulators en diverse eet- en drinkgelegenheden.

Voor het eerst krijgen alle aanwezige fans een exclusief kijkje achter de schermen van een Formule 1® paddock vanaf het 300-niveau van het Hard Rock Stadium, waar ze van bovenaf direct in het Team Village kijken. De Team Village is een van de belangrijkste updates voor 2023. De hospitality units van de tien F1®-teams worden verplaatst naar het voetbalveld van de Miami Dolphins in het midden van het Hard Rock Stadium, waar de coureurs het hele weekend zullen verblijven. Dit is toegankelijk voor alle tickethouders, inclusief de General Admission Campus Pass, die vanaf dit niveau ook een panoramisch uitzicht hebben op het Miami International Autodrome en door vele iconische delen van de MIA Campus kunnen reizen.

Houders van de General Admission Campus Pass kunnen de MIA Marina bezoeken, waar de prachtige luxe jachten aan de binnenkant van Turns 6-7 liggen. Hier kunnen ze dineren op het dek van de Yacht Club en genieten van verschillende eet- en drinkgelegenheden die gespecialiseerd zijn in de lokale keuken van Zuid-Florida. Campus Pass toegang omvat ook toegang tot The Fountains die zich aan de zuidkant van het stadion direct tegenover het F1® podium bevindt, waar fans de vieringen met de top drie coureurs van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX 2023 kunnen bekijken.

"Onze eerste race afgelopen mei was een uitverkocht succes waarbij meer dan 240.000 toeschouwers het Miami International Autodrome bezochten voor een onvergetelijke ervaring," aldus Tyler Epp, President van FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX. "Vanwege de overweldigende vraag hebben we de locatie gemaximaliseerd om de capaciteit van de tribunes te vergroten, de gastvrijheid uit te breiden en de ervaring voor onze General Admission Campus Pass houders te verbeteren, om nog meer fans de kans te geven het ongelooflijke spektakel van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX te ervaren. Bij alles wat we doen, zetten we ons in voor een ongeėvenaarde fanervaring om ervoor te zorgen dat Miami het komende decennium een van de niet te missen races op de Formule 1® kalender wordt."

Het succes van de allereerste FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX werd gemeten aan de hand van een impuls van 350 miljoen dollar voor de lokale economie, zowel in Miami Gardens als in de bredere regio South Florida en Greater Miami. De voordelen voor de lokale gemeenschap zullen ook tijdens de tweede editie van de race merkbaar zijn, want de organisatoren hebben tal van programma's bevestigd, zoals een uitgebreid F1 in Schools programma, de toezegging om samen te werken met lokale restaurantpartners uit Miami Gardens om hun bedrijf tijdens dit internationale evenement onder de aandacht te brengen - evenals een verbeterd stageprogramma door de lancering van MIA Academy. Dit programma wordt een uitgebreide leerervaring met wekelijkse virtuele verrijkingslessen voorafgaand aan de start van een betaalde stage van 12 weken die in februari begint.

Miami GP

Miami GP

Miami GP

Miami GP

Miami GP

Miami GP

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS