Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Valentino Rossi test met Team WRT: "Met het oog op de mogelijkheid van een toekomstige samenwerking"

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 december 2021 08:40

Valentino Rossi stopte dit jaar met de Moto GP. De legende op de motor heeft altijd te kennen gegeven dat hij interesse heeft in de autosport. Zo reed Rossi al met de F1-bolide van Ferrari en van Mercedes (VIDEO Valentino Rossi-Lewis Hamilton). Recent reed de coureur een privétest met het Belgische Team WRT. Het succesvolle team van Vincent Vosse is bekend van de GT’s een debuteerde dit jaar in de LMP2. In de LMP2 won WRT, met onder andere Robin Fijrns, in haar debuutjaar de 24 uur van Le Mans en het kampioenschap.



“Na een erg succesvol 2021-seizoen in het GT3- en LMP2-racen, is Team WRT nu met haar wintertestprogramma begonnen richting 2022”, aldus het Belgische team op Instagram. “Vanaf dinsdag tot en met donderdag deze week, heeft het Belgische team met Audi Sport, getest op het Circuit Ricardo nabij Valencia.”

“Onder degenen die de baan op gingen was Valentino Rossi met een blik richting de mogelijkheden voor een toekomstige samenwerking tussen de negenvoudig wereldkampioen op de motorfietsen en de regerend GT World Challenge Europe kampioenschapsteam.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS