Autosport Internationaal Toerwagens • Porsche Supercup

Uniserver naamsponsor Team GP Elite: "Wij zijn enorm trots"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 april 2024 07:33

Uniserver zal voor het vierde jaar op rij als hoofdsponsor fungeren van het raceteam Team GP Elite. Dit jaar is Uniserver zelfs naamsponsor en zo wordt het team uit De Rijp omgedoopt tot UNISERVER by TEAM GP ELITE. Onder deze naam rijdt de succesvolle equipe vanaf komende races zijn wedstrijden in zowel de Porsche Mobil 1 Supercup in het supportprogramma van de F1 als de Porsche Carrera Cup Deutschland.

#CarreraCupDE #Uniserver GP Elite Porsche 911 Cup Kas Haverkort


Uniserver is sinds 2021 verbonden aan het Noord-Hollandse raceteam. Het bedrijf uit Alkmaar is gespecialiseerd in cloud solutions en wordt gezien als hét Nederlandse alternatief voor Microsoft en Amazon. Uniserver en Team GP Elite zijn twee oer-Hollandse bedrijven die hun overeenkomsten vinden in nuchterheid en het leveren van kwaliteit van het hoogste niveau.

Torsten van Haasteren, team principal van GP Elite: “Wij zijn erg blij om Uniserver voor het vierde jaar op rij als hoofdsponsor aan ons te mogen binden. In de afgelopen jaren is deze samenwerking steeds verder gegroeid. Het was dan ook een logische stap voor ons om in de Supercup en Duitse Cup over te gaan op deze nieuwe teamnaam.”

Ook Ronald Bezuur, oprichter van Uniserver, ziet een mooie volgende stap in deze naamgeving: “Bij Uniserver zijn wij enorm trots om de verdere verdieping van onze samenwerking met Team GP Elite tot uiting te laten komen. Het team heeft zich in de afgelopen jaren al meerdere malen bewezen op het hoogste niveau. Iets wat wij als hybride cloudpartner ook dagelijks nastreven.”

De naamswijziging zal het eerst te zien zijn tijdens ronde twee van de Porsche Carrera Cup Deutschland, wat in het DTM weekend van 26 tot en met 29 april in Oschersleben plaatsvindt. In het weekend van 18 mei gaat ook de prestigieuze Porsche Mobil 1 Supercup van start tijdens de Formule 1 Grand Prix op Imola. UNISERVER by TEAM GP ELITE hoopt hier, net als de afgelopen jaren, weer om de prijzen te kunnen strijden.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS