Autosport Internationaal Toerwagens • Porsche Supercup

Amsterdam The Style Outlets juicht Niels Langeveld op Zandvoort naar P2

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 juni 2024 14:32

Niels Langeveld behaalde dit weekend zijn eerste podiumpositie in de Porsche Carrera Cup. Op het Circuit van Zandvoort zette hij een felbevochten pole position om in een P2. Amsterdam The Style Outlets was er als sponsor bij, samen met de winnaars van de VIP-actie.

Niels Langeveld


Niels Langeveld rijdt dit seizoen voor het eerst mee in de Porsche Carrera cup Benelux. Tijdens dit tweede raceweekend dit seizoen liet hij gelijk zijn klasse zien.

Trots op een geweldige prestatie
Amsterdam The Style Outlets is als sponsor duidelijk herkenbaar op de zijkant van de gloednieuwe 911 GT3 en op het raceoverall van Niels. “Natuurlijk zijn we ontzettend trots op deze geweldige prestatie. Het is pas het tweede raceweekend in het eerste seizoen van Niels binnen deze Cup. Om dan al gelijk zo’n indruk te maken, dat is natuurlijk fantastisch”, zegt Pascal Brouwer, Center Manager van Amsterdam The Style Outlets.

Dolenthousiaste VIPs
De samenwerking tussen Niels Langeveld en Amsterdam The Style Outlets maakte ook een speciale VIP-actie mogelijk. Twee personen maakten kans op exclusieve tickets voor het Porsche race weekend met toegang tot de VIP lounge én de paddock, gratis eten en drinken en een rondleiding door Niels zelf.

Niels Langeveld Amsterdam The Style Outlets

Een speciale band met racen
“Zandvoort ligt hemelsbreed ruim 10 kilometer van ons outlet centrum vandaan en dat schreeuwt natuurlijk om unieke activaties. We zetten graag dat stapje extra om onze bezoekers unieke experiences aan te bieden en dat hebben we ook nu weer waargemaakt, samen met Niels”, aldus Pascal. “Vorig jaar organiseerden we een meet & greet met Alfa Romeo F1 Driver Zhou Guanyu, afgelopen weekend dit en er zit nog veel meer aan te komen. Houd onze website en onze socials dus goed in de gaten!"

Het volgende raceweekend binnen de Porsche Carrera Cup Benelux is van 5 tot en met 7 juli op het circuit van Imola.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS