Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Gave actie Electro World Stadhouder en Max van der Snel: Win meet and greet (2 tickets) voor race op Spa-Francorchamps

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 maart 2024 09:45

Woensdag 20 maart: Meet & Greet van 14:00 – 16:00 met kans op 2 tickets voor de race op Spa-Francorchamps! Electro World Stadhouder, het bedrijf van Ted & Rianne Stadhouder aan het Thomsonplein in Den Haag, gaat dit raceseizoen de talentvolle Haagse autocoureur Max van der Snel (20) sponsoren. Max neemt met het Nederlandse raceteam More Motorsport deel aan de Michelin Le Mans Cup en zal o.a. in het voorprogramma rijden van de 24 uur van Le Mans. Om de samenwerking te vieren worden Haagse raceliefhebbers en klanten, samen met hun (klein)kinderen, uitgenodigd om op woensdagmiddag 20 maart naar de winkel aan het Thomsonplein 15 te komen. Daar zal Max van der Snel van 14:00 - 16:00 uur aanwezig zijn voor een Meet & Greet. Raceliefhebbers kunnen daarnaast zelf plaatsnemen achter het stuur en op een van de grote televisieschermen een race rijden, terwijl Max tips geeft. Onder alle aanwezigen worden twee tickets voor Max z'n race op het F1-circuit van Spa-Francorchamps verloot. Voor meer informatie: www.facebook.com/electroworldstadhouder en www.more-motorsport.nl.

Rianne Stadhouder, Max van der Snel (More Motorsport) en Ted Stadhouder (Electro World Stadhouder)

Vlnr: Rianne Stadhouder, Max van der Snel (More Motorsport) en Ted Stadhouder (Electro World Stadhouder) Foto: Koen-Hay Oei

Haags talent steunen
Het ondernemersechtpaar Ted en Rianne Stadhouder, eigenaren van Electro World Stadhouder, staat erom bekend zeer begaan te zijn met de Haagse gemeenschap en Haagse sporttalenten in het bijzonder. Zo sponsoren zij al jaren het eerste voetbal- en cricketelftal van HBS Craeyenhout, Handbalclub HV Hellas Den Haag, SVC’08, SVV Scheveningen en tennisclub De Mets. Nu gaan zij ook het 20-jarige Haagse racetalent Max van der Snel steunen in zijn carrière. “Wij hebben zelf twee jonge zonen en zijn als familie enorme raceliefhebbers.”, aldus Rianne Stadhouder. “Als de kans zich dan voordoet om een Haagse coureur te ondersteunen die in de Michelin Le Mans Cup gaat rijden, dan grijpen wij dat met beide handen aan. Mooi om te zien dat hij hier in Den Haag als 7-jarige is begonnen met karten bij De Uithof en het nu tegen internationale coureurs gaat opnemen op racecircuits in Europa!”

Meet & greet op 20 maart
Electro World Stadhouder organiseert op woensdag 20 maart van 14:00 – 16:00 uur een Meet & Greet met Max van der Snel voor raceliefhebbers, kinderen en jongelui uit de buurt en klanten met hun (klein)kinderen. Deelname is gratis en men hoeft zich niet aan te melden. Onder alle aanwezigen worden 2 tickets verloot voor de Michelin Le Mans Cup op 24 augustus op Spa-Francorchamps. De gelukkige winnaars krijgen dan als VIP-gast een kijkje achter de schermen bij het raceteam op de paddock en kunnen de spanning van dichtbij meemaken.

Max van der Snel (More Motorsport)


Over More Motorsport
More Motorsport is het eerste volledig Nederlandse raceteam dat deelneemt aan de Michelin Le Mans Cup. De Michelin Le Mans Cup is onderdeel van de European Le Mans Series en de 24 uur van Le Mans en doet zes populaire Europese circuits aan: Barcelona, Le Castellet, Le Mans, Spa-Francorchamps, Mugello en Portimao. De jonge coureur Max van der Snel zal als ‘silver driver’ in de LMP3 zijn debuut maken in de competitieve, internationale raceklasse. Hij kan niet wachten om samen met zijn vader Mark als ‘bronze driver’ op deze circuits in Europa te gaan racen. More Motorsport wordt ondersteund door de Fortezza Groep, Sonic Equipment, Fynanch, Electro World Stadhouder, Printed Sim Racing en Smith Communicatie. Voor meer informatie www.more-motorsport.nl

Rianne Stadhouder, Max van der Snel (More Motorsport) en Ted Stadhouder (Electro World Stadhouder)

Over Electro World Stadhouder
Electro World Stadhouder bestaat sinds 1940 en levert o.a. televisies, audio-apparatuur, koelkasten, wasautomaten, vaatwassers, inbouw-apparatuur en overige huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsproducten. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Het team geeft advies op maat en komt indien nodig thuis meten en adviseren. Daarnaast verzorgt de eigen bezorgdienst de bezorging en installatie, en is er altijd goede nazorg na levering van de betreffende producten. Niet voor niets is Electro World Stadhouder al bijna 85 jaar een begrip in Den Haag en omstreken.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS