Formule 1

Max Verstappen reageert na crash met Lando Norris: "We moeten het er over hebben, nu eerst even laten bekoelen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 juni 2024 15:06

Max Verstappen reageert op de clash tussen hem en Lando Norris. Verstappen reageert genuanceerd en is vooral getergd door de fouten die Red Bull maakte in de race. Hij wil wel met Norris praten over het incident.

Max Verstappen Lando Norris

Max Verstappen lag lange tijd op koers om de Grote Prijs van Oostenrijk op zijn naam te schrijven. Rondenlang weerhield hij de aanvallen van Lando Norris, maar in de 64e ronde clashten de twee kemphanen en zagen ze hun races door het putje spoelen. Verstappen werd als schuldige aangewezen voor het incident en ontving tien seconden tijdstraf.

“Het is erg jammer dat dit gebeurt, zo simpel is het. Ik wil er nu nog niet te veel over zeggen. Het is beter om eerst even de beelden terug te kijken om te kijken wat er fout is gegaan. Het is best een rare hoek waar we elkaar raakten. We (Red Bull, red.) hebben in de race veel dingen fout gedaan, waardoor we in deze positie kwamen”, vertelt Verstappen in gesprek met F1TV.

“We moeten er wel over praten”, zegt Verstappen over de goede vriendschap tussen de twee. “Nu moeten we eerst dingen laten bekoelen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS