Formule 1

F1 Miami: kwalificatie gemist? Kijk de herhaling Formule 1 gratis terug op VIAPLAY TV - voormalig SBS9

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 mei 2024 05:15

Begin vorige maand, april 2024 werd bekend dat Viaplay Group en Talpa Network een samenwerking aangingen. Vanaf 5 april ging Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar sinds dat moment een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien is. Heb je de kwalificatie van de F1 gemist om welke redenen dan ook. Niet getreurd. Op Viaplay TV is de kwalificatie van de Formule 1 GP van Miami met Max Verstappen gratis terug te zien. Op zondag 5 mei volgt om 09.00 uur een integrale herhaling van de kwalificatie van Miami in Florida. Maandagochtend 6 mei om 8.00 uur kan de kijker op Viaplay TV een herhaling van de Grand Prix-race in Miami terugkijken.

#f1 #MiamiGP Viaplay Group en Talpa Network, SBS9 gaat verder als Viaplay TV Viaplay F1


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Verder kan de kijker in mei genieten van Premier League voetbal hoogtepunten van zowel de Grand Prix Miami en de Premier League Darts. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV. Alle Viaplay-sportcontent die op Viaplay TV wordt getoond, blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Ook werd bekend dat Viaplay de komende vijf jaar de F1-rechten heeft. Bekijk hierover meer in onderstaande video:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS