Formule 1

Daniel Ricciardo compleet verbijsterd! Niet hij, maar Max Verstappen heeft de snelste rondetijd

Uitgegeven door Johann Petermann • 11 juni 2018 05:09 • Print artikel

Een bizar voorval in de laatste ronde van de Grand Prix van Canada, supermodel Winnie Harlow vlagde de race met de geblokte finishvlag 1 ronde te vroeg af. Hierdoor werd de uitslag van de race gehanteerd op basis van de tussenstanden in de 68e ronde. Dit was bijzonder vervelend voor Daniel Ricciardo die net de snelste tijd had gereden. In plaats daarvan ging de snelste ronde naar Red Bull Racing teamgenoot Max Verstappen die de snelste ronde reed in 1:13:864.

Daniel Ricciardo

De Australische teamgenoot van Verstappen kreeg op live televisie te horen dat de DHL award voor snelste ronde niet naar hem ging maar naar Verstappen en dat leverde een verbijsterde reactie op van de 'Honey Badger'. "Nee ik was het vriend!," reageert een verbaasde Ricciardo. "Nee kijk maar eens daar staat het," vertelt Sky Sports journalist Simon Lazenby vervolgens. Bekijk hieronder het hilarisch moment.
Nu 20 Euro korting op jouw kaarten voor de Grand Prix van Duitsland? Profiteer en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS