Formule 1

Carlos Sainz 'tekent' contract voor 2025; aankondiging volgt snel!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 juni 2024 17:05

Carlos Sainz heeft een contract getekend voor het seizoen 2025, zo wordt beweerd, met een mogelijke aankondiging tijdens de Grand Prix van Spanje later deze maand.

Carlos Sainz Ferrari F1


Sainz zat zonder stoeltje voor volgend seizoen nadat Ferrari had aangekondigd dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton een meerjarig contract had getekend voor 2025.

Tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna vorige maand onthulde James Vowles, teambaas van Williams, dat hij ernaar streefde om binnen enkele weken de rijderssamenstelling voor 2025 af te ronden.

Hij vertelde Sky F1: “Hoe creëren we de juiste basis voor de toekomst? Over een paar weken, als we gaan tekenen, ben ik klaar om tegen de wereld te zeggen: 'Dit is waar we staan.”

In Monaco zwoer Sainz dat er 'heel snel' een deal zal worden gesloten zodra hij een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Hij zei: "Ik heb nog geen beslissing genomen en ik weet niet of ik volgend jaar nog ga racen. Ik heb ook nog geen deadlines gesteld. Ik kan wel vaststellen dat het in deze fase van mijn carrière een belangrijke beslissing is dat als ik opties heb, ik de juiste wil nemen en er goed over wil nadenken, want ik word dit jaar 30 en ik wil het volgende project laten slagen en kijken hoe het loopt."

"Ik kan je vertellen dat als ik eenmaal een beslissing heb genomen, het heel snel zal gaan. Het gaat erom dat ik alles bij elkaar breng wat ik nodig heb in mijn volgende avontuur."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS