Rally

VIDEO - M-Sport Ford World Rally Team introduceert zijn nieuwe livery voor 2023 + FOTO'S

Uitgegeven door Peter Vader • 17 januari 2023 17:01 • Print artikel

M-Sport Ford World #rally Team gaat het nieuwe seizoen in met een gedurfde nieuwe look, wanneer het team in actie komt tijdens de Rallye Monte-Carlo. Geïnspireerd door synthwave-muziek, en met behoud van zijn geëlektrificeerde look als een knipoog naar het hybride tijdperk, bevat de kleurstelling van 2023 neonflitsen van levendig roze en elektrisch blauw over een canvas van het iconische Ford-blauw. Het team zet het succes van de verbluffende kleurstelling van 2022 voort en gaat nog een stap verder, in de hoop in 2023 indruk te maken in zowel kleur als prestaties. Het opvallende nieuwe ontwerp betreedt voor het eerst de klassementsproeven tijdens de komende Rally Monte-Carlo in handen van Ott Tänak en Pierre-Louis Loubet.

M-Sport Ford World Rally Team livery 2023 foto 1

Wrap aanbrengen
M-Sport lanceert zijn nieuwe livery met een video waarin de auto met kale koolstofvezelpanelen wordt gevolgd door de handen van de ontwerper terwijl hij de wrap aanbrengt, waardoor uiteindelijk de gedurfde en dramatische nieuwe kleuren worden onthuld.

Voortzetting sponsoring
Ford-branding blijft prominent aanwezig op de auto op de centrale plek op de motorkap, terwijl de iconische Red Bull een belangrijk kenmerk blijft van de auto's van zowel Tänak als Loubet. De verlengde sponsoring van Red Bull omvat nu beide coureurs, die in 2023 hun nieuwe caps zullen dragen als officiële Red Bull-atleten. Jourdan Serderidis, die in Monte de derde Rally1-auto van M-Sport bestuurt, deelt de levendige uitstraling van de wagens met dezelfde opvallende kleuren.

M-Sport Ford World Rally Team livery 2023 foto 2

M-Sport Ford World Rally Team livery 2023 foto 3

M-Sport Ford World Rally Team livery 2023 foto 4

M-Sport Ford World Rally Team livery 2023 foto 5

Bekijk onderstaande video van 1 minuut en 45 seconden waarin M-Sport zijn nieuwe livery aanbrengt op een auto met kale koolstofvezelpanelen; je volgt het proces van de handen van de ontwerper terwijl hij de wrap aanbrengt:

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS