Dakar

Speciaal voor de fans! Veel Nederlandse toppers op de eerste editie van 'Dutch Dakar' op het E3 Strand in Eersel

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 november 2023 09:29

Na enkele jaren afwezigheid is er weer speciaal voor de fans een �cht Dakar-event in Nederland! Op zondag 12 november 2023 vindt de eerste editie plaats van 'Dutch Dakar' op het E3 Strand in Eersel. Vrijwel alle Nederlandse toppers bij de trucks, auto's en motoren zijn hier bij aanwezig.

Team de Rooy ook op Dutch Dakar

De opzet van Dutch Dakar is uniek in Nederland. Bezoekers krijgen de kans om deelnemers en voertuigen uit de Dakar rally van dichtbij in actie te zien. Middels demonstraties worden de bijzondere eigenschappen van deze speciale voertuigen getoond aan het publiek. Zowel motoren, SSV's, auto's en trucks rijden op het nieuwe overzichtelijke parcours.

Het is voor bezoekers ook mogelijk om door een waar Dakar-bivak te lopen. Exact zoals het in Saudi-Arabi� opgesteld staat. Zo kan je meekijken in de mobiele werkplaatsen. Dichterbij de Dakar beleving kan je niet komen.

Na de indrukwekkende overwinning van Janus van Kasteren in de Dakar Rally van 2023 is het idee ontstaan om nieuw evenement te organiseren voor en door rally liefhebbers. Deze gedachte groeide uit tot een ambitieus project, waarbij RT Events met trots de rol van eventorganisator op zich heeft genomen om een geheel nieuw concept te realiseren.

In nauwe samenwerking met de grootste Dakar-teams en met het E3-strand in Eersel als schitterende locatie, is RT Events vastberaden om een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens deze "Familie-Uitzwaai-Dag".

Het wordt een adembenemende belevenis, met een unieke sfeer van saamhorigheid binnen de rallysport community. Deze dag deel je niet alleen je passie voor deze sport met andere bezoekers. Met tal van activiteiten, live demonstraties en een kijkje in een waar Dakar bivak wordt deze dag ��n groot feest.

Wil jij er ook bij zijn op Dutch Dakar? Kijk HIER voor alle info!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS