Autosport Internationiaal Singleseaters • Indy Car

Regerend IndyNXT-kampioen Christian Rasmussen nieuwe teamgenoot van Rinus Veekay

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 oktober 2023 17:44

Rinus van Kalmthout krijgt volgend seizoen een nieuwe teamgenoot bij het team van Ed Carpenter Racing. De Hoofddorper wordt volgend jaar vergezeld door regerend IndyNXT-kampioen Christian Rasmussen. De Deen rijdt de road- en streetcourses inclusief de Indy 500.

Christian Rasmussen Rinus van Kalmthout

Rasmussen reed twee seizoen in de IndyNXT en werd afgelopen jaar kampioen in de opstapklasse richting de IndyCar. Hij scoorde vijf overwinningen en verdiende hiermee dus een plekje bij ECR. In een persbericht laat hij weten: “Het is een droom die uitkomt en iets waar ik al een hele tijd naartoe werk. Ik wil Ed Carpenter en Tim Broyles bedanken voor deze kans en ik ben klaar om aan de slag te gaan en iedereen te laten zien wat we kunnen doen.” Vorige maand reed de coureur uit Kopenhagen een IndyCar-test met het team op het Barber Motorsport Park.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS