Dakar

Erik van Loon trots op de prestatie van zijn vrouw; "Echt een topdebuut"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 mei 2023 20:43

Voorafgaand aan de rally ging Anja van Loon vooral om te testen en te wennen aan de Iveco Powerstar van Team de Rooy. De snelheid zat er meteen goed in en Van Loon liet zien dat ze mee kan doen met de top van het truck klassement. Ook op de laatste dag was Van Loon erg snel en sloot ze de Morocco Desert Challenge 2023 af met de derde tijd. In het algemeen klassement schoof ze door naar de zevende positie.

Anja van Loon Iveco Powerstar Team de Rooy


“Ik ben zo blij!” vertelt Anja. “We hebben heel erg goed gereden en het ging zoveel beter dan ik had verwacht. Ik heb ook veel geleerd hier, zowel van het rijden in de duinen als de truck zelf. De rally was heel erg zwaar, vooral door de hitte. Het is een goed truckdebuut voor mij. Op naar de volgende!”

Ook Erik van Loon is trots. “Anja heeft zo goed gereden! Dit is echt heel erg knap. De rally is moeilijk, ook de navigatie. Maar ze heeft weinig fouten gemaakt en was erg snel. Echt een topdebuut. Ik ben heel nieuwsgierig naar de volgende rally om te zien wat ze daar kan doen, dit begin is heel goed.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS