Karting • Karting Diversen

De afsluiter van het seizoen! De vijfde Internationale editie van de Thomas Knopper Memorial op Kerpen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 oktober 2015 14:44

Voor de karters in de 125cc geschakelde KZ-klassen zit het seizoen erop. Het laatste NK van Chrono Karting voor de KZ en van de DKM zitten erop. Daarom is de Thomas Knopper Memoiral dé mooiste race om het seizoen af te sluiten! Een geweldig evenement in een hartverwarmende sfeer, lekker racen, mooie vuurwerkshow, entertainment, en er is op zaterdag de altijd gezellige BBQ en feest. Dus pak nog één keer je kartspullen bij elkaar en op naar Kerpen op 23/25 oktober.

Thomas Knopper Memorial race

Aan de Thomas Knopper Memorial doen weer veel wereldtoppers mee. Kart Club Kerpen en Stichting TK Racing voor deze vijfde editie van de Thomas Knopper Memorial weer de toezegging van diverse WK-toppers. Vele wereldtoppers zoals Paolo de Conto, Davide Fore, Bas lammers en vele andere Nederlandse topcoureurs hebben zich al weer aangemeld voor dit geweldige evenement. Naast de kartraces zijn is er een showprogramma, kleurrijke rijderspresentatie, loterij met vele mooie prijzen, en een spectaculaire vuurwerkshow. Op zaterdag na de actie op de baan is er de altijd gezellige BBQ met DJ. Wil je meedoen aan dit geweldige evenement, schrijf je dan snel in.

Inschrijven voor dit topevenement
Aarzel niet en schrijf je NU in voor een van de hoogtepunten van het jaar!

Alle klassen, met als absoluut hoogtepunt de KZ, beloven weer spectaculair te worden. We ontvingen reeds toezeggingen van grote namen en (internationale) teams!

Dit jaar zijn er de volgende klassen:
• KZ
• KFJ
• KF
• X-30 Junioren & Senioren
• Rotax Max Junioren & Senioren.
• Bambini's

Prijzengeld KZ:
1e € 2500,- & Thomas Knopper Trophy
2e € 1500,- & Michael Martick Award
3e € 750,-

Prijzen/prijzengeld KZ beschikbaar gesteld door familie Knopper

De rijder met het hoogste aantal snelste ronden in de finale wint een Formule Renault test 2.0 gesponsord door Manor MP Motorsport.

• Daarnaast staat er op Thomas Knopper Memorialrace nog meer spektakel op het menu:

* Zaterdagavond:
Exclusief rijdersfeest met BBQ & DJ.
(speciale dank aan Karola & Ritchie Schnock, Restaurant Kartbaan Kerpen)
Dè gelegenheid om elkaar eens buiten de baan te ontmoeten en bij te praten.
(Toegang gratis voor rijder en begeleiders)
* Zondag:
Showprogramma, kleurrijke rijderspresentatie, zinderende finales, loterij met vele mooie prijzen, verkiezing van " Prisma Driver of the Day ", spectaculaire vuurwerkshow.

Mis het niet en schrijf je nu in!

We zijn hard aan het werk om van deze 5e Internationale Editie een bijzondere editie te maken, met een aantal nieuwe elementen in ons programma!

See you in Kerpen op 23/25 oktober!

Alle informatie is te vinden op:
www.thomasknopper.com

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS