Autosport NL • Autosport NL Diversen

Afgelasting Finaleraces Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op Circuit Zolder; hoop nu gevestigd op Assen

Uitgegeven door Johan Vis • 2 november 2020 13:39 • Print artikel

Nadat er in de aanloop van de 24U van Zolder in BelgiŽ nog groen licht was voor de Hankook Finaleraces, die in het supportprogramma van de 24Hours of Zolder (lees statement Circuit Zolder), zou plaatsvinden, zijn de races van de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup ook afgelast. V-Max Racing Management komt met een reactie op de afgelasting van de 24 Hours of Zolder en het supportprogramma op het Belgische circuit van Zolder.

SuperCar Challenge

"Ons heeft daarnet het bericht bereikt, vanuit de organisatie van de 24H van Zolder, dat helaas de Hankook Finale Races op zondag 8 november op Circuit Zolder niet door kan gaan", laat Renata Aartsen optekenen namens organisator V-Max Racing Management. "Door het toenemende aantal besmettingen met COVID-19 in BelgiŽ heeft de overheid besloten de vergunning in te trekken."

Ford Fiesta Sprint Cup
"Wij keken er erg naar uit om dit weekend te organiseren voor alle rijders, teams en overige belangstellenden van de verschillende raceklasses van V-max Racing Management om zo toch het seizoen waardig af te sluiten."

Mazda MX-5 Cup
"Op dit moment is het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 december 2020 nog de enige mogelijkheid om het seizoen af te sluiten (Circuit Assen). Uiteraard zijn we daar wederom weer afhankelijk van de overheid of dit mag. We houden jullie ten alle tijden zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte van veranderingen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS