Autosport NL • Autosport NL Diversen

TIP: Autosportbeurs Racing Expo in Leeuwarden op 17 en 18 februari 2024

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 februari 2024 13:01

De 11e editie van Racing Expo Leeuwarden, op 17 en 18 februari 2024, belooft opnieuw een grandioze ervaring te worden waar we met ongekend enthousiasme naar uitkijken! Wil jij Racing Expo niet missen? Koop hier je tickets!

Racing Expo


"De aanmeldingen van standhouders in de categorieën Auto- en Motorsport, Show- en Shine, en Tuning en Design overtreffen onze verwachtingen", laat de organisatie optekenen. "We zijn verheugd te zien dat zowel vertrouwde gezichten als vele nieuwe standhouders zich hebben aangemeld en druk bezig zijn met de voorbereidingen om hun standruimte tot in de puntjes te verzorgen."

In de Auto- en Motorsport hebben we al adembenemende voertuigen zien verschijnen bij de aanmeldingen, waaronder enkele schitterende bolides die nog nooit eerder op de Racing Expo te bewonderen waren. Dus dit beloofd weer wat moois te worden!

Ook in de Show- en Shine categorie hebben we eveneens fraaie en bijzonder mooie bolides voorbij zien komen bij de aanmeldingen. Binnenkort gaan we af en toe wat laten zien via onze sociale media kanalen, maar natuurlijk niet alles.

Live Action Arena
De aanmeldingen voor de spectaculaire demonstraties in de Live Action Arena beginnen ook al goed te lopen. Er zullen verschillende spannende klassen aanwezig zijn, zoals de Standaardklasse, Vrijestandaardklasse, Stock-car F1 klasse, Supermotards, Speedway solo, karting en zijspannen, Minibikes, en nog veel meer.

En vergeet niet, als je niets van dit spektakel wilt missen, bestel dan snel tickets via de website Racing Expo. En race met z'n allen naar de 11e editie van de Racing Expo Leeuwarden op 17 en 18 februari 2024!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS