Autosport NL • Autosport NL Diversen

Veel racen voor weinig geld! Nog twee stoeltjes vrij bij MF Racing voor Peugeot 206 GTi Cup

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 maart 2018 00:10

MF Racing heeft nog twee auto's beschikbaar om uit te komen in de Peugeot 206 GTi Cup. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want de klasse staat voor goedkoop racen, gigantische startvelden, veel fun en weinig budget. Het team van Marcel Flens is één van de grootste teams in de Peugeot 206 GTi Cup en de auto's zijn onlangs gespoten in een nieuwe blauwe livery.

MF Racing Peugeot 206 GTi Cup

De Peugeot 206 GTi Cup is een klasse met een groot startveld van ongeveer vijftig auto's. Het seizoen bestaat uit zeven raceevenementen met in totaal 21 races. Vier keer wordt er gereden op Zandvoort, de overige circuits zijn Zolder, Assen en Spa-Francorchamps. "Het mooie aan deze klasse is dat alles verzegeld is", zegt Flens. "Alles staat vast, je mag niets doen aan de auto. Hierdoor is het close racing gehalte erg hoog. Het is een schitterende klasse."

Marcel Flens

MF Racing biedt het complete pakket om in de Peugeot 206 GTi Cup te racen. Voor de zeven racedagen ligt het budget op 6.950 euro exclusief BTW en schade. "Daarvoor huur je de raceauto, krijg je begeleiding op het circuit, wordt catering geregeld, houden we de schades in eigen beheer en doen we aan datalogging. Het is veel racen voor weinig geld."

Opvallende livery MF Racing

Door de nieuwe livery zullen de auto's van MF Racing goed opvallen. "Het is een kleur die je niet vaak ziet op een circuit. Ik wilde iets apart en dat is gelukt. Als mensen eigen sponsoring meebrengen, is dat geen probleem. De deuren, de motorkap en het dak zijn nog vrij om sponsoring op aan te brengen. Voor de jongens uit de kartwereld is deze klasse een mooie opstap naar de autosport."

Afgelopen jaar in het eerste seizoen leverde het team de kampioen in de persoon van Filip Wojtowicz. Naast het racen in de Peugeot 206 Cup heeft MF Racing tevens cursusmogelijkheden en testdagen.

Geïnteresseerd?

Kom eens langs op de zaak en bel Marcel Flens 06-36120909 of mail naar [email protected] voor meer informatie over het racen of de testmogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: www.mfracing.nl

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS