Formule 1

Max Verstappen wil loyaal zijn aan Red Bull: "Zij gaven me de kans in de F1, ik voel me hier thuis"

Uitgegeven door Bart • 12 november 2019 13:54 • Print artikel

Max Verstappen heeft bij Red Bull nog een contract tot het einde van 2020, maar de geruchten over een mogelijke overstap naar Mercedes of Ferrari komen regelmatig voorbij. De Limburger heeft de wereldtitel als doel gesteld en hoopt dat samen met Red Bull te behalen. Op de website van zijn nieuwe sponsor CarNext spreekt Verstappen het vertrouwen in Red Bull uit.

Max Verstappen


"Ik ben blij met waar ik zit en ik wil samen met Red Bull winnen", aldus Verstappen. "Dit team heeft me de kans gegeven in de Formule 1 en ik voel een bepaalde loyaliteit richting het team. Ik voel me hier thuis."

Verstappen kreeg de vraag voorgelegd of hij tevreden is met het huidige seizoen 2019. "Ik wilde wereldkampioen worden. Dat is niet gelukt, dus ben ik niet tevreden. En dat zeg ik ondanks twee overwinningen, vijf podiums en goede consistentie in het begin met vierde en vijfde plaatsen."

"Ik groei nog steeds en zelfs als je wint, kunnen er dingen beter. In eerdere jaren gaf mijn vader aan wat ik fout deed, nu zie ik dat zelf. En dat terwijl ik het bijna nooit met hem eens ben."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS