Formule 1

Versterking voor de Dutch Grand Prix: "Mijn passie voor sport en Formule 1, komen samen in nieuwe uitdaging"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 mei 2019 20:46 • Print artikel

Tijmen Bos is benoemd als Commercieel Directeur van de Dutch Grand Prix. Samen met zijn team zal Bos verantwoordelijk zijn voor onder andere sponsoring, ticketing en hospitality. Tijmen Bos was de afgelopen 10 jaar werkzaam in verschillende directierollen bij onder meer de FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep / Sky Radio Groep en Talpa Radio.

Tijmen Bos FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep, Sky Radio Groep, Talpa Radio en Dutch Grand Prix

De Dutch Grand Prix BV is een samenwerking tussen SportVibes, TIG Sports en het Circuit Zandvoort. De overeenkomst over de Formule 1 race in Zandvoort is gesloten tussen Formula One Management en de Dutch Grand Prix.

“Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging", zei Tijmen Bos. "De founders van De Dutch Grand Prix hebben ongelofelijk veel werk verzet om de droom van heel veel Nederlanders waar te maken: de terugkeer van de Formule 1 op het legendarische circuit Zandvoort. Dat ik mag bijdragen om hier een groot succes van te maken is te mooi om waar te zijn. Mijn ervaring op het vlak van commercie, media en entertainment gecombineerd met mijn passie voor sport en Formule 1 in het bijzonder, komen allemaal samen in deze nieuwe uitdaging.”

“We zijn blij dat Tijmen ons team komt versterken", zei Algemeen directeur van de Dutch Grand Prix Imre van Leeuwen over de nieuwe aanwinst. "De Dutch Grand Prix is voor heel veel mensen, merken en bedrijven het hoogst denkbare podium om zich mee te kunnen associëren. Om al deze partijen op het datzelfde niveau te kunnen servicen hebben wij onze organisatie versterkt met een ervaren professional. Tijmen kennen we al jaren, heeft een goed netwerk en is sterk in creative concepting. In de verschillende directierollen bij onder andere Talpa, TMG en FD Mediagroep heeft hij veel ervaring opgedaan die wij bij de Dutch Grand Prix goed kunnen gebruiken. Daarnaast past zijn ondernemersmentaliteit goed bij de start-up fase van deze onderneming.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS