Formule 1

Onvoorwaardelijke steun aan Max Verstappen: “Wat hebben we toch veel mazzel dat we zo’n toptalent in Nederland hebben"

Uitgegeven door Stefan Kerk • 19 september 2018 19:33 • Print artikel

Max Verstappen heeft het druk! Niet alleen mat autoracen. De meest succesvolle Formule 1-coureur van ons land was vandaag aanwezig bij de opening van de grootste supermarkt van het Noorden. In de nieuwe Jumbo Foodmarkt in Groningen opende Max Verstappen de deuren van een tijdelijke Max Verstappen pop-up store. Fans kunnen hier, vanaf vandaag één maand lang, een Red Bull Racing Formule 1-wagen bewonderen, bijzondere Max Verstappen items bekijken en officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandise kopen. De Max Verstappen pop-up store werd geopend in het kader van de opening van de Jumbo Foodmarkt.

Jumbo Foodmarkt in Groningen opende Max Verstappen

Max Verstappen heeft een nauwe samenwerking met Jumbo Supermarkten en komt ook regelmatig terug naar Nederland om aanwezig te zijn bij acties van de Jumbo. Max Verstappen vertelde tijdens de opening over de eerste ontmoeting met Frits van Eerd, CEO van Jumbo: “Ik was een beetje zenuwachtig. Ik was 16 jaar en het gesprek begon in zijn kantoor, tussen een paar hele mooie Formule 1-auto’s. Ons doel was natuurlijk om uiteindelijk Formule 1 te gaan rijden, maar de eerste stap die we wilden maken was naar Formule 3, een grote stap. Maar je moet altijd in jezelf geloven. Voor mij was Formule 3 de juiste stap en dat is uiteindelijk ook gebleken, gelukkig.”

“Met Jumbo heb ik een hele bijzonder relatie. Zij zijn de eerste sponsor in mijn autosportcarrière en hebben mij al vanaf de Formule 3 gesteund. Dan doe ik graag iets terug zoals vandaag: het openen van de Jumbo Foodmarkt hier in Groningen. Ook mijn eigen Max Verstappen pop-up store ziet er heel goed uit. Heel mooi dat de gele Jumbo helm er ook staat en super mooi om al die fans te zien.”

Max Verstappen

Ook Frits van Eerd is blij met de nu al jarenlange samenwerking: “Wat hebben we met z’n allen toch enorm veel mazzel dat we zo’n toptalent in Nederland hebben. Iemand die zo goed met zijn talent kan omgaan. Een kerel die kan winnen en waar we bijna allemaal zeker van weten dat hij een keer wereldkampioen zal worden, alleen nog niet in welk jaar. Maar het gaat gewoon gebeuren. Voor ons als Jumbo is het heel mooi dat we zo’n talent mogen steunen en daar samen de vruchten van mogen plukken.“

De pop-up-store is geopend van 19 september tot en met 21 oktober. Op woensdag tot en met Vrijdag van 13.30uur tot 17.30uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 12.00 tot 17:00uur.100% Auto LIVE in Rotterdam Ahoy


Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag óf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-. Aan de deur wordt de prijs € 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS