Formule 1

Carlos Sainz kijkt uit naar zijn hoogtepunt van het seizoen: "We hadden tien punten meer kunnen hebben"

Uitgegeven door Bart • 10 mei 2019 09:20 • Print artikel

Veel F1-teams en coureurs kijken uit naar de race in Barcelona dit weekend. Vooral omdat veel teams upgrades naar het Circuit de Catalunya meenemen. Voor Carlos Sainz is het sowieso een speciaal weekend, omdat het zijn thuisrace is. "Ik kijk altijd uit naar deze race, het is hét hoogtepunt van mijn seizoen", zegt Sainz in een video van de F1. "Ik geniet overal van. Van de fans, mijn eigen tribune en mijn familie is er. Het is een cool weekend en daar moet ik van genieten."

Carlos Sainz


De McLaren-coureur hoopt dat de upgrades positief uitpakken. "Ik denk dat onze upgrades net zo groot zijn als veel andere teams. Maar het blijft de vraag of het werkt of niet. Hopelijk kunnen we vanaf hier de ontwikkeling doorzetten."

Tot nu toe heeft Sainz veel pech gehad. "Ik ben blij met hoe het team werkt. Elke keer als ik de baan op ga, voel ik me comfortabel. We zijn wel wat gefrustreerd, omdat we tien punten meer hadden kunnen hebben, maar dat hoort bij racen en de F1. Hopelijk pakken we hier in Barcelona de goede draad weer op."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS