Formule 1

Williams legt nieuwe sponsor Umbro vast: "De eisen van de Formule 1 gaan verder dan..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 augustus 2020 11:45 • Print artikel

SILVERSTONE - Williams heeft een ex-sponsor binnengehaald. Per 2021 wordt Umbro de officiële kledingleverancier van het team. De vorige samenwerking dateerde alweer van 1987. Het logo van het sportmerk gaat al op de eindplaat van de voorvleugel prijken tijdens het aankomende Formule 1-weekeinde in Engeland.“Het is lang gelden. Sinds 1987 heeft Umbro zichzelf gevestigd als wereldwijd bekend merk”, aldus het hoofd commercie en marketing van Williams Racing. “Zowel Williams als Umbro heeft een rijke historie en we zijn trots dat we allebei een iconisch Brits merk zijn. We hebben allebei een knokkersmentaliteit en ik ben blij met de kans die dit nieuwe partnerschap brengt.”

Ook Umbro is blij met de samenwerking met het F1-teamf. “We zijn extreem blij om terug te zijn in een partnerschap met Williams”, aldus het hoofd sportsponsoring bij Umbro, Sam Lucas. “De eisen van de Formule 1 gaan verder dan de auto’s op de baan, met prestaties in het hart van alles. Als merk is Umbro er trots op om de beste kleding te leveren volgens de vereisten van deze elitesport. We zijn blij dat we onze ervaring op dit gebied naar Williams Racing kunnen brengen en dat we deel uitmaken van het najagen van succes door het team.”

“Umbrohefet altijd gepionierd wanneer het aankwam op het ontwikkelen van onze kleding. We hebben een bewezen ervaring in de kleding voor sporten en het doel is om dit samen met ons rugby-partnerschap te bereiken. Dit is niet anders dan met Williams Racing en haar innovatie op en naast de baan. Dus kijken we uit naar de samenwerking vanaf komend seizoen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS