Formule 1

Visa Cash App RB kondigt samenwerking aan met HUGO Eyewear

Uitgegeven door Raoul Pasveer • 26 april 2024 08:25

Visa Cash App RB Formula One Team is verheugd de samenwerking aan te kondigen met HUGO Eyewear, ontworpen en vervaardigd door Safilo Group S.p.A, die dit seizoen begint.

Ricciardo met HUGO Eyewear

Door gebruik te maken van de wereldwijde aantrekkingskracht van F1 en de kenmerkende authentieke stijl te leveren, wordt HUGO Eyewear de officiële brillenpartner van het VCARB-team. De gedurfde ontwerpen zullen worden weergegeven in officiële afbeeldingen met in de hoofdrol de twee coureurs, Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda.

“Sinds het begin van dit jaar krijgt ons HUGO-teamtenue overal jaloerse blikken”, zegt Peter Bayer, CEO van Visa Cash App RB Formula One Team, “en nu zijn we blij dat HUGO Eyewear aan boord is om onze look perfect af te ronden met een geweldig assortiment zonnebrillen en monturen. Met hun geavanceerde ontwerp en robuuste constructie zijn ze gemaakt voor risiconemers en passen ze perfect bij het team en de Formule 1.”

De HUGO Eyewear-collectie – gemaakt voor regelovertreders, risiconemers en goedgeklede jeugd – omvat unieke zonnebrillen en optische monturen met onconventionele en trendy designdetails. De collectie omvat de Authentic Line, die bestaat uit genderneutrale brillen met meerdere interpretaties van het HUGO-logo, voor een sterke, statement-aligned Gen-Z-stijl, en de Contemporary Line, vervaardigd met de planeet in gedachten en gemaakt van biologische en gerecyclede materialen.

Tsunoda met HUGO Eyewear

Deze samenwerking belooft het Gen-Z-publiek van HUGO te stimuleren en te resoneren en de sensatie van F1 te weerspiegelen, de hype naar een hoger niveau te tillen en de kracht van zowel sport als mode te combineren binnen het kernplatform van het merk, HUGO Your Way.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS