Formule 1

UPDATE! Weersverwachting Formule 1 in Hongarije - wat voor weer krijgt Max Verstappen?

Uitgegeven door Ed Aldus • 1 augustus 2021 08:34 • Print artikel

Dit weekeinde staat de Grand Prix van Hongarije op het schema. Zondag worden de punten verdeeld op de Hungaroring in Mogyoród en dat ligt vlakbij de hoofdstad Boedapest. Speciaal voor RaceXpress blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op het weer van de komende dagen. Wat zijn de weersverwachtingen voor Max Verstappen en co? Het weekend verloopt tropisch heet met kans op onweer.

Start Grand Prix F1 van Hongarije

De eerste Grand Prix werd in Hongarije verreden in 1930. De zomers verlopen in Boedapest erg warm en droog, de winters daarin tegen koud met geregeld sneeuw. De gemiddelde maximumtemperatuur bedraagt in juli 26,5 graden. De hoogste temperaturen die ooit is opgetekend bedraagt zelfs 40,7 graden. Over de gehele maand valt zo'n 50 mm aan neerslag en de zon schijnt in juli gedurende 274 uur.

Vandaag is het tijdens de Grand Prix van Hongarije tropisch heet. De zon schijnt en in de middag loop van de middag bestaat er kans op een regen- of onweersbui. Het wordt 's middags 33 graden en de zuidenwind waait matig, windkracht 3 of 4. /Bron: Ed Aldus

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS