Formule 1

Toto Wolff verwacht geen back-to-back overwinningen in Brazilie: “Lastig om de auto onder controle te krijgen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 3 november 2023 07:03

George Russell schitterde vorig jaar tijdens de Grand Prix van Brazilië. De Brit won op het circuit van Interlagos zijn eerste Formule 1-race voor het team van Mercedes. Het Duitse merk hoopt dit staaltje dit weekend te herhalen, maar Toto Wolff is sceptisch.

F1
Alhoewel het team de tweede positie in het constructeurskampioen bezit, kent Mercedes geen gemakkelijk seizoen in de Formule 1. Ze hebben nog geen zeges geboekt en de achterstand naar Red Bull kan niet meer ingehaald worden, terwijl het team streefde het kampioenschap te winnen.

Lewis Hamilton scoorde twee raceweekenden op rij de tweede positie. Tijdens de Amerikaanse Grand Prix werd hij gediskwalificeerd, maar het tempo is van Hamiltons zijde in ieder geval goed. In een preview van het team blikt teambaas Toto Wolff vooruit op de Braziliaanse Grand Prix van komende weekend. Daarin zei hij: "We hebben nog één race te gaan in de triple header en die wordt verreden in Brazilië. We weten dat we een goede stap hebben gezet in de vorige races, maar in Mexico hebben we wel gezien dat het soms lastig is om onze auto onder controle te houden. We willen op Interlagos aankomen met een goede baseline en we gaan zien wat we kunnen doen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS