Formule 1

Max Verstappen over strategie Miami: "Het is een beetje meer rechttoe rechtaan"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 mei 2024 17:00

Er is veel gaande bij Red Bull Racing. Zo werd deze week bekend dat topontwerper Adrian Newey begin januari 2025 niet meer op het hoofdkwartier van Red Bull in Milton Keynes verschijnt. Nu is voor Max Verstappen zaak om de focus te behouden voor de Grand Prix van Miami.

Max Verstappen podium F1 Miami #GPMiami


Voor de race op het stratencircuit van Miami, waar Max Verstappen tijdens de eerste twee edities al wist te winnen, is hij weer de favoriet. Op de vraag hoe hij zijn kansen ditmaal inschat, antwoordt de Nederlander: “Normaal gesproken zou het een goede race moeten zijn voor ons", liet Verstappen optekenen. "Het is een beetje meer rechttoe rechtaan met de strategie, maar het is altijd een lastige baan en ik kijk ernaar uit. Het is altijd een te gek weekend daar, dus het zal druk worden.”

Na het regenachtige weekend in China maakt de Formule 1 zich op voor het tweede sprintweekend van 2024. Plaats van handeling is het Miami International Autodrome. Twee keer werd er in Miami gereden en twee keer won Max Verstappen. Wat doet het weer de komende dagen:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS