Formule 1

"Ik wil nog wel eens zien hoe Sergio Perez het naast Max Verstappen doet"

Uitgegeven door Bart • 26 januari 2021 05:10

Christian Horner omschreef Max Verstappen afgelopen week als de beste coureur op de huidige Formule 1-grid. Volgens de Britse teambaas van Red Bull heeft invaller George Russell in Bahrein aangetoond dat de prestaties van de zevenvoudig wereldkampioen helemaal niet zo uitzonderlijk zijn, maar dat de Mercedes gewoon te goed is. Natuurlijk is dat tegen het zere been van collega Toto Wolff, die zelf geen uitspraak doet over de beste coureur in de huidige Formule 1.

George Russell


"Horner kon het niet laten om achter de schermen hier een uitspraak over te doen", aldus Wolff tegen het Oostenrijkse ORF. "Blijkbaar wil hij het zo spelen. De toekomst van de sport ziet er rooskleurig uit met veel grote talenten. Je kunt pas oordelen als coureurs in dezelfde auto zitten."

Wolff was het niet met Horner eens dat George Russell heeft aangetoond dat Hamilton helemaal niet zo goed is als velen zeggen. "We hebben nog geen gevecht tussen Hamilton en Russell gezien. Ze hebben nog niet op hetzelfde moment in dezelfde auto gereden, dus daar kun je niet over oordelen. We hebben ook Charles Leclerc nog niet in topauto gezien. Daarnaast vind ik Sergio Perez heel sterk en wil ik nog wel eens zien hoe hij het doet naast Verstappen."



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Youtube RaceXpress

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS