Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Gustavo Menezes vertrekt bij LMH-team van Peugeot: "Als er een deur sluit, gaan er nieuwe deuren open"

Uitgegeven door Wim Boekel • 19 september 2023 08:01

Gustavo Menezes heeft bekend gemaakt dat hij het LMH-team van Peugeot aan het einde van het jaar verlaat. De Amerikaan maakte op zijn Instagram bekend dat de 8 uur van Bahrein zijn laatste race voor het Franse automerk is.

Gustavo_Menezes_WEC_Peugeot
Gustavo Menezes

"Na een reis van drie jaar samen, vol ups en downs, wordt Bahrein officieel mijn laatste race met Peugeot in het FIA WEC”, meldt Menezes op zijn Instagram account. "Het was een absoluut genoegen om samen aan dit project te bouwen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Als er een deur sluit, gaan er nieuwe deuren open. Het is nog te vroeg om al mijn plannen voor 2024 met jullie te delen, maar het zal snel gaan. Veel succes aan het team."

De Amerikaanse coureur kent een lange historie in het endurance racen en reed drie jaar in de LMP1 voor Rebellion Racing, voordat hij de stap naar het Franse merk maakte.

Het lijkt een logische stap voor het Franse automerk dat Stoffel Vandoorne de Amerikaan gaat opvolgen. De Belg reed recent de 6 uur van Fuji, waar hij de geblesseerde Müller verving.

Gustavo_Menezes_middenGustavo Menezes in het middenBen jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS